Familiereportage Amsterdam​

Familiereportage Amsterdam is de plek voor studioshoots, shoots op locatie en shoots in het park.

Als fotograaf in Amsterdam zijn we actief in de studio. Denkende aan familiereportages in de studio of in een park of familiefotoshoots op het strand van Zandvoort bijv onze familiefotoshoots zijn erg zeer divers. U kunt kiezen uit parkfotoshoots, strandfotoshoots en studio fotoshoots. Onze familie fotograaf maakt spontane en creative foto’s van u en uw gezin.

Deze familiereportage in Amsterdam, kunt  u uitbreiden met canvas, foto op aluminium tot zelfs een familie-album. Doe een familiereportage als meteen goed. Meeste mensen doen een familiefotoshoot maar 1 of 2 keer in hun leven.

 

In onze studio in Amsterdam, kunnen families uit verschillende fotostudio decors kiezen: hout, wit, sofafotoshoot, neutrale fotostudiodecors, tot aan interieurfotografie.

Een familiefotoshoot kan al van 2 tot 50personen. In deze familiefotoshoot kunt u in alle combinaties en poses een fotoshoot doen. We zijn vooral bekend als fotograaf in Amsterdam zuidoost en fotograaf Amsterdam in Amsterdam centrum, Amsterdam noord en fotograaf in Amsterdam west. We verzorgen naast familiereportages ook fotosessies voor bedrijven.

Tevens kunt u op deze locatie ook portretshootszwangerschapsshoots en baby- en kidsshoots laten doen.